Upoznajte nas

Filip Pavelić

Direktor

Znatiželjni duh tjerao me cijeli život da stječem nova znanja i razvijam se na različite načine. Sad sve to pokušavam uklopiti u sustav, koji će na putu do uspjeha, od svakog člana tima dobiti ono najbolje. Upravo je zajedništvo ključ u postizanju cilja, a uspjeh puno više vrijedi kad ga imaš s kim podijeliti. Zato vjerujem da za nas ne postoje nesavladive prepreke.

U privatnom životu ljubitelj sam adrenalina i sporta, dvije karakteristike koje me čine uvijek spremnim za natjecanje. Ipak najbolje se osjećam u društvu svoje obitelji i prijatelja, a opuštanje tražim u mirnim, skrivenim ljepotama svojeg rodnog kraja.

Antun Vidaković

Pomoćnik direktora

U ZZF došao sam raditi u siječnju 2020. godine, već kao umirovljenik, sukladno Zakonu, na četiri sata. Odazvao sam se pozivu da dođem u Zavod jer sam mišljenja da je ZZF hrvatski geodetski brend broj jedan. Nakon moje duge karijere, što geodetske što političke, mislio sam da mogu doprinijeti poslovanju Zavoda. Raditi s mladim, pametnim i obrazovanim ljudima osvježava i dodatno motivira.

Otac sam sina i kćeri te djed mojih milih unuka Lare i Bertija. Volim putovati, posebno skijati, a onda od snimljenog materijala raditi videouratke.

Upoznajte voditelje naših sektora

Stjepan Miletić

voditelj Sektora za
upravljanje zadacima

Zajedno s kolegama iz drugih sektora preskačem prepreke s kojima se svakodnevno susrećemo, a surađujući sa voditeljima odjela vodim brigu o tome da nam projekti budu odrađeni kvalitetno i završeni na vrijeme. U poslu se vodim izrekom „Razliku između savršenog i prosječnog čine detalji“.

Izvan prostranog dvorišta Zavoda, moguće je susresti me s 20 godina mlađim bratom u kinu ili u dijalogu s prijateljima na terasi kojom se širi miris kofeina. Veseljaci će me vidjeti kako to grlim gitaru i ljubim mikrofon, sportaši kako to držim 55 km/h na cestovnome biciklu, planinari koje pivo će me najbolje okrijepiti u planinarskom domu, a avanturisti kako se to orijentiram u prostoru u drugoj zemlji.

Ana Sambolec Papak

voditeljica Sektora za opće financijsko poslovanje

Kao vječni borac za pravdu, bez dlake na jeziku, voditeljica sam šarolikog i kvalitetnog tima ljudi kojem ništa nije nemoguće, našeg, kako ga od milja zovemo Svašta Nešto Sektora. Po struci sam pravnica, a u praksi uz to i ekonomistica, geodetkinja, informatičarka, a po potrebi i čistačica.

Kao majka trojice sinova puno vremena provodim na nogometnim terenima i dječjim igralištima. Za svoj gušt volim se opustiti uz čašu dobrog vina ili ispuhati uz dobar trening.

San mi je da ću se jednoga dana i naspavati.

Dario Tušek

voditelj Sektora
za kontroling

Krilaticu Zavoda tradicija, stručnost, pouzdanost uspješno svakodnevno primjenjujem već dugi niz godina. Prošao sam sva radna mjesta kroz većinu relevantnih projekata Zavoda u zadnjih 20-tak godina.

Privatno, obiteljski čovjek koji uživa u sportu i prirodi. Vjeran plavoj boji i bajci na dlanu.

Trebate naše usluge?

Uigran smo tim koji prateći nove trendove i modernizaciju na sve probleme reagira brzo i učinkovito. Osiguravamo vrhunsku kvalitetu obavljanja geodetskih usluga.